CAMPANYA DE COMUNICACIÓ

CAMPANYA DE COMUNICACIÓ

L’elaboració d’una campanya de comunicació potent i detallada és un dels aspectes claus en el desenvolupament d’un esdeveniment d’èxit. DFactory, la Fàbrica dels Regals, i el Petit DFactory comptaran amb els serveis de Sekkei Curators, agència de comunicació especialitzada en l’elaboració d’esdeveniments comercials per a marques de moda independent. Aquesta agència elaborarà una estratègia que contempli una campanya tant online (elaboració, per exemple, d’anuncis a instagram) com offline (disseny, confecció i colocació d’elements comercials al carrer).

Fliers

Utilització de 20.000 fliers (10.000 per DFactory i 10.000 per el Petit DFactory) que s’entregaran mitjançant embustiada a gran part de les llars de Granollers i ciutats properes.

Cartelleria

Utilització de cartelleria en gran format que es col·locarà en tots aquells espais publicitaris permesos tant de Granollers com de ciutats i pobles properes.

Pancartes

Utilització de pancartes en gran format col·locades en les principals rotondes d’accés de la ciutat i poblacions properes.

Street Marketing

Creació d’elements publicitaris d’alt impacte visual que es col·locaran en punts estratègics de la ciutat de Granollers per a crear accions de street marketing.

Xarxes Socials

Utilització de Facebook Ads i Instagram Ads per a crear anuncis amb impactes esperats de 20.000 visualitzacions per plataforma.

Blogs Especialistes

Contractació d’espais publicitaris en blogs i espais webs especialitzats en esdeveniments comercials de caire market mitjançant aparicions al seu newsletter o en ubicacions similars.