INSCRIPCIONS

LA LLISTA DE PRE-INSCRIPCIÓ

Inici d'inscripcions, presentació de tarifes i molt més. Vols que t'avisem quan hi hagi novetats sobre DFACTORY CHRISTMAS MARKET? Apunta aquí el teu correu i t'avisarem el primer!

ELS PRINCIPALS DETALLS

Què és DFACTORY CHRISTMAS MARKET?

El projecte

DFACTORY CHRISTMAS MARKET, esdeveniment nadalenc que pretén reunir, durant un període molt curt de temps, i en un espai molt especial, una amplia i acurada selecció de productes i propostes ideals per a regalar per nadal. Tots aquests regals comparteixen unes característiques comunes, sent la principal el seu caràcter innovador, modern i sorprenent.

El CALENDARI

Les principals dates y horaris

Jornades de Nadal: del 22 al 24 de Desembre de 2017 (3 dies)
Jornades de Reis: del 2 al 4 de Gener de 2018 (3 dies)
El funcionament d’aquest calendari és simple. Es podrà participar en les jornades de Nadal del 22 al 24, a les jornades de Reis del 2 al 4 o bé a les dues. Aquest calendari permet, per tant, adaptar-se les necessitats i disponibilitats de cada marca.

La UBICACIÓ

On ens trobaràs.

DFACTORY CHRISTMAS MARKET té lloc a Granollers, capital de la comarca del Vallès Oriental. Amb pràcticament 60.000 habitants, la ciu­tat es troba a només 26 km de Barce­lona i és molt propera a d’altres ciu­tats importants. Granollers destaca per un nucli urbà concentrat al voltant d’una area històrica que ha esdevingut ple­nament peatonal amb les últimes reformes urbanístiques. Aquesta àrea destaca per la elevada concentració de comerços, tant fran­quícies internacionals com petites botigues, així com restaurants i cafe­teries. A escassos minuts a peu d’aquest centre s’ubiquen les instal·lacions on es durà a terme DFACTORY CHRISTMAS MARKET.

La FÀBRICA DE LES ARTS

L'espai ideal.

DFACTORY CHRISTMAS MARKET s’ubica en un entorn únic i immillorable: l’antiga fàbrica textil Roca Umbert, ara reconvertida en un espai d’oci, gastronomia i arts anomenada Fàbrica de les Arts. És un espai amb instal·lacions de tot tipus. L’espai conserva gran part del seu encant industrial, amb la marcada presència de l’antiga xemeneia de la Fàbrica. Multitud d’elements, com ara cadenes, maquinaria o la simple estructura de les sales recorda al passat tèxtil del recinte. El màxim exponent d’aquesta presència és la sala la Tèrmica creat amb l’objectiu donar a conèixer el patrimoni industrial de la ciutat de Granollers a partir de les restes conservades de màquinaria de la fàbrica.

Els EXPOSITORS

Quantitat i tipologia

Tots els productes a la venta a DFACTORY CHRISTMAS MARKET han de complir un d’aquests requisits bàsics:
Ser productes fabricats per un dissenyador o creativa, rebutjant produccions industrials.
Tindre un alt valor afegit, ja sigui mitjançant la ma d’obra aplicada o un procés creatiu innovador.
Tractar-se de productes sorprenents i innovadors que siguin difícils de trobar en d’altres superfícies comercials més tradicionals.

CAMPANYA de COMUNICACIÓ

Com ens presentarem en els mitjans.

OPIS - Mobiliari Urbà

Circuit d’OPIS (panells publicitaris col·locats estratègicament a la ciutat de Granollers) de 10 unitats durant 3 setmanes de duració.

TELEVISIÓ

6 passis diaris durant 10 dies de duració a la principal televisió local

XARXES SOCIALS

Utilització de campanyes de Facebook Ads i d’Instagram Ads.

DIARIS

Anunci a pàgina completa als principals diaris de la zona.

BANNERS INTERACTIUS I ROBA PÀGINES

Presència de banners en els principals diaris digitals de la zona.

STREET MARKETING

Accions d’street marketing a Granollers: utilització de mecanismes físics ubicats als principals eixos comercials de les dues ciutats d’elevat impacte visual.

BANDEROLES

Utilització de circuit de banderoles (65) a les dues principals vies d’accés a Granollers durant dues setmanes prèvies a la celebració de l’esdeveniment

PANCARTES

Ubicació de pancartes a les principals rutes d’accés a la ciutat.

FLYERS

Accions de repartició de flyers a les principals vies comercials de Granollers i Mataró durant varis dies consecutius.

CARTELLERIA

Utilització de cartells en els principals suports comercials de Granollers.

Perquè apostar per DFACTORY CHRISTMAS MARKET?

Les claus de l'èxit

1. És un esdeveniment amb dues edicions al darrere i que ja és conegut a la ciutat i a la zona: part la població de la ciutat i de les zones properes ja coneix aquest esdeveniment i en té bones referències.

2. Un històric d’afluència de públic creixent: l’Organització va aconseguir doblar la afluència de públic en la segona edició respecte la primera. Tot i que encara queda camí per recórrer, la tendència és positiva.

3. Són unes dates immillorables per a les ventes i DFACTORY es concentra en el tram més potent: la campanya de Nadal és, sens dubte, el millor moment per les ventes. DFACTORY concentra aquestes ventes en pocs dies.

4. Una campanya de comunicació potent i, sobretot, transparent: utilitzem un ampli ventall de mitjans per publicitar-nos, abarcant un ampli espectre de la població. I el que és més important, et detallem quines seran aquestes accions.

5. Formar part d’un esdeveniment que selecciona productes d’alt valor afegit: participar a DFACTORY obre la possibilitat de conèixer les persones i equips que treballen darrere de marques i projectes d’alt valor afegit, amb el que s’estableix un potent networking.

ELS ARXIUS DE SUPORT

DOSSIER DE L'EXPOSITOR

Descarrega’t la presentació oficial del projecte

TARIFES

Descarrega’t el preu dels estands i el què inclouen.

ESPAIS EXPOSITIUS

Descarrega’t la distribució de l’esdeveniment.

CAMPANYA DE COMUNICACIÓ

Descarrega’t la campanya de comunicació.

LES TARIFES