DFACTORY

Informació i inscripcions per a Expositors

SOBRE DFACTORY

DFactory, la Fàbrica dels Regals, és el mercat nadalenc de totes aquelles persones amb ganes de trobar regals de petits creadors i dissenyadors emergents. Tindrà lloc durant el divendres 18 (16:00 a 21:00), dissabte 19 i diumenge 20 de desembre (10:30 a 21:00) a Roca Umbert, la Fàbrica de les Arts, Granollers.

Afegeix aquí el text de capçalera

DFactory, la Fàbrica dels Regals, ofereix una plataforma a artistes i petits creadors per a establir nexes d’unió amb una àmplia comunitat de compradors en un entorn dinàmic i estèticament elaborat. Cada edició presenta una selecció vibrant dels millors Makers + Crafters de Catalunya escollits de forma detallada i munuciosa posant especial èmfasis en la qualitat dels productes i la imatge oferida per a crear una de les experiències de compra nadalenca més elaborades del país.

Principals característiques
Un mercat amb una acurada sel·lecció de participants

L’Organització sel·lecciona amb cura tots els expositors apostant només per productes fets a ma i amb una imatge i disseny elaborat.

És un esdeveniment ja consolidat i amb una comunicació extensa
Amb aquesta seran ja 5 les edicions celebrades de DFactpry. És un esdeveniment molt popular i del que es fa una comunicació extensa i detallada.

Un extens programa d’activitats gratuïtes per a tots els públics.

DFactory, la Fàbrica dels Regals, elabora un extens programa de tallers creatius i activitats d’oci per a tots els públics.
Dos tipologies d’espai: interior i exterior

Aquest any DFactory incorporar un nou espai exterior al mercat. Es tracta de la plaça dels Recanvis, amb una superfície de més de 1000m2.

 
Amb tot el mobiliari que puguis necessitar inclòs

Cada espai, tant els interiors com els exteriors, disposen de tot el mobiliari inclòs. En el cas de les taules, piles de palets. Burres i cadires, també.

 
Un recinte amb una marcada estètica i atmosfera industrial

Roca Umbert FA és una antiga fàbrica textil completament reformat i amb espais i racons únics.

DISTRIBUCIÓ DEL MERCAT

ESPAIS EXPOSITIUS

ESPAI INTERIOR

L’espai interior ofereix fins a 55 espais expositius. La distribució es fa en forma de O, deixant la zona interior per a tallers i determinades activitats. D’aquesta manera es garanteix que l’afluència de públic queda repartida de forma homogènea. 

ESPAI EXTERIOR

L’espai exterior, novetat de l’edició 2019, inclou fins a 20 espais expositius ubicats en carpes fetes a mida. A part, aquest espai inclou un escenari, barra de cervesa i oferta gastronòmica.
 

Afegeix aquí el text de capçalera

PREUS

ESPAI INTERIOR

en breu tarifes disponibles
 • Espai de 2,2 d'ample per 2,2 de fons
 • Ubicat a l'interior (Nau Dents de Serra)
 • Alguns espais amb mur posterior, d'altres sense (segons reserva)
 • Un endoll 150watts
 • Una cadira plegable
 • Combinació de mobiliari triada (taula, burres o mobiliari propi)
 • L'espai interir disposa de bomba de calor

ESPAI EXTERIOR

en breu tarifes disponibles
 • Espai de 2,2 d'ample per 1,8 de fons
 • Ubicat a l'exterior (Plaça dels Recanvis)
 • Carpes proporcionades per l'organització (model a concretar)
 • Un endoll 150watts
 • Una cadira plegable
 • Combinació de mobiliari triada (taula, burres o mobiliari propi)
 • L'espai no disposa de calefacció

PREGUNTES FREQÜENTS

Roca Umbert Fàbrica de les Arts és un recinte de titularitat municipal que s’ubica a 10 minuts caminant del centre de Granollers, la Plaça de la Porxada. És un espai molt conegut i amb diversos equipaments públics.

Depen de l’espai triat. Els espais al Pati són a l’aire lliure i disposen de carpes proporcionades per l’Organització. Els espais a la Nau Dents de Serra són coberts. Depenent de l’activitat, algunes es duen a terme a l’interior, principalement els tallers, i d’altres, com les actuacions musicals o les ballades, a l’exterior.

El recinte disposa d'aparcament interior que es pot fer servir només pel muntatge i desmuntatge de l'espai expositiu. Un cop descarregat el material, els expositors disposen d'aparcament municipal gratuït a 5 minuts del recinte. 

Sí. L'aparcament municipal gratuit Tres Torres es troba a només 5 minuts caminant del recinte. 

El palet és un dels elements tradicionals d’aquest mercat. Ha esdevingut un element icònic del mercat. Ens permet configurar ràpidament cada espai, forrar les parets amb fusta i sobretot aportar calidesa al recinte i olor a pi. A més, estèticament aporta una imatge molt original.

Els espais interiors fan fan 2,4 d’ample per 2 de fons. Alguns disposen d’una paret posterior de fusta i d’altres d’una paret posterior de tela. Els espais exteriors fan 2,2 d’ample per 2 de fons sense separadors laterals però amb una lona que cobreix la part posterior. Tots ells disposen del mobiliari triat: o bé una taula (2,4 d’ample per 1 de fons) composada per dues piles de palets amb una tapa superior, o bé tres burres de 1,5m cada una o bé el teu propi mobiliari, prèvia consulta amb l’organització.

No, el mercat no té magatzem. Podeu guardar caixes o d’altres elements a darrere de la pròpia taula, al peu de les burres o bé al propi cotxe (durant DFactory, la Fàbrica dels Regals).

Si, la Organització us proporciona una cadira plegable de fusta.

Els espais a l’exterior disposen de dues bombetes led de 5 wats per carpa. Tot i que iluminen, es recomanable portar-ne més (tots els espais disposen d’un endoll). La sala interior disposa de llum natural mitjançant claraboies al sostre i llum artificial mitjançant enllumenat de fluorescents. No obstant, recomanem portar llums adicionals, ja sigui de peu o bé petites per col·locar a la taula. Tots els espais disposen de de endoll.

No, la organització no proporciona cap cartell identificatiu. No obstant, disposareu d’espais i mecanismes per a penjar els vostres logotips. Queda prohibit l’ús de roll ups.

Si, tots els espais disposen de paret posterior. Alguns d’ells mitjançant paret de palets, d’altres mitjançant elements semi-rigids (lones o teles rígides).

No, l’Organització no proporciona teles per a cobrir els palets. No obstant, si que proporciona, per a totes aquelles marques que ho vulguin, tapes de fusta de 3mm per a cobrir el palet superior i evitar caigudes de materials entre els seus forats. L’ús d’aquestes tapes no es obligatori.

DFactory, la Fàbrica dels Regals, obre divendres 19 de desembre de 16:00 a 21:00 i dissabte 21 i diumenge 22 de 10:30 a 21:00.

Per DFactory, la Fàbrica dels Regals, el divendres 19 de desembre de 11:00 a 16:00. .

Hi ha equip d’audio assignat tant a la sala interior com al pati, pel que hi ha fil musical durant tota la durada del mercat. A més a més, el Pati sol ser el lloc d’actuació de diversos concerts.

Durant DFactory, la Fàbrica dels Regals, es duen a terme activitats per a tots els públics: concerts, ballades, teatre i workshops creatius a la sala 0, l’espai destinat als tallers. Durant el Petit DFactory tot el recinte es converteix en un gran pati de jocs pels més petits.

Els concerts, ballades i d’altres activitats són gratuites. Els tallers, no obstant, tenen un cost en concepte de material utilizat, que sol ser molt baix.

Dents de Serra, la sala on es desenvolupa el mercat, disposa de wifi. No obstant aquesta no garanteix la potència necessària per a tots els TPV’s. Recomanem utilitzar TPV’s amb targeta sim o d’altres sistemes, com per exemple Zapier.

Si, hi ha vigilancia privada cada nit. Podeu deixar, per tant, els vostres objectes allà. No obstant recomanem sempre tapar tots els materials en el moment de marxar, ja que es poden produir 5 minuts amb espais desatesos i gent recollint a la vegada.

No, l’entrada a DFactory, la Fàbrica dels Regals, i al Petit DFactory és sempre gratuita.

L’Organització us proporcionarà paper serigrafiat amb el logo de l’esdeveniment per a que vosaltres mateixos pogueu embolicar els regals. S’habilitarà també un petit espai per a que els mateixos clients puguin embolicar-se ells mateixos els regals.

SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ

Quins aspectes valorem?

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ EDICIÓ 2020 DE DFACTORY, LA FÀBRICA DELS REGALS

¿Vols participar a l'edició 2020 de DFactory, la Fàbrica dels Regals? Detalla la informació de la teva marca en el següent formulari i l'Organització la valorarà. Recorda, omplir aquest formulari no implica que la teva marca hagi estat accepatda. Data límit: 25 d'octubre.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.