DFactory i el Petit DFactory, mercats nadalencs de creadors emergents

Dos esdeveniments, un mateix espai i unes dates immillorables. DFactory, la Fàbrica del Nadal, és un mercat nadalenc de moda i disseny emergent que enguany celebrarà la seva quarta edició. Ubicada a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, a Granollers, aquest mercat nadalenc ha esdevingut ja un clàssic del Nadal no només a la ciutat i la comarca si no a Catalunya. DFactory és un esdeveniment que ofereix un ampli ventall de propostes i objectes sorprenents ideals per a regalar per Nadal i Reis, enguany amb una important novetat, la celebració de El Petit DFactory, dues tardes de moda i activitats per a infants.

DFactory, la Fàbrica dels Regals

DFactory, la Fàbrica dels Regals, és un mercat nadalenc on trobar centenars de propostes ideals per a regalar per Nadal. Totes elles provinents de dissenyadors i creatius emergents. Moda independent en estat pur. DFactory té lloc el divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 a Roca Umbert Fàbrica de les Arts i arriba acompanyada de concerts, workshops i una pila d’activitats per a que passis un dia genial a la Fàbrica.

El Petit DFactory, mercat infantil

Aquest any l’equip organitzador de DFactory, amb ja 4 edicions a les esquenes, aposta per la creació d’un esdeveniment 100×100 enfocat en propostes de moda independent, jocs de nova creació i propostes similars de caire infantil, el Petit DFactory. Aprofitem que, els dies 3 i 4 de Gener, Roca Umbert Fàbrica de les Arts es transforma completament per a donar la benvinguda al Campament del Patge Gregori.

DFactory, la Fàbrica dels Regals

DFactory és un mercat nadalenc que s’ubica a la Nau Dents de Serra de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Tindrà lloc el divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 de desembre. Més de 50 dissenyadors i creatius ocuparan els més de 1000 palets de fusta oferint una pila de regals increïbles. 

Divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 de Desembre

Mercat nadalenc de dissenyadors emergents

Esdeveniment per a parelles, grups d’amics i families (target: 30 anys-55 anys)

Pàrquing gratuït per expositors al mateix recinte. Pàrquing gratuït per visitants a 5 minuts.

Espais de 2×2 amb taula (feta amb palets) o burres incloses.

Recinte situat a 10 minuts caminant del centre de Granollers.

Les instal·lacions disposen de lavabo, calefacció per aire i bar cobert i amb terrassa.

Elaborada estètica

DFactory, la Fàbrica dels Regals, és un esdeveniment amb una treballada imatge i estètica. La utilització de més de 1000 palets de fusta és un dels trets distintius de l’esdeveniment.

Un espai de creadors

DFactory, la Fàbrica dels Regals, és un esdeveniment on trobar propostes de moda, complements, il·lustracions, ceràmica i altres arts provinents de creadors i dissenyadors emergents.

Una pila d'activitats complementàries

DFactory complementa l’oferta comercial amb un elaborat programa d’activitats i tallers. Concerts a l’aire lliure, zona gastronòmica i una sala pròpia dedicada a la creació de tallers i workshops creatius.

El Petit DFactory

El Petit DFactory és un esdeveniment que té lloc les tardes del dijous 3 i divendres 4 de gener. Aprofitant el Campament del Patge Gregori, que té lloc al recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i que, per si sol porta 3000 famílies amb nens, DFactory organitza la seva versió més infantil.

Les tardes del dijous 3 i divendres 4 de gener

Mercat nadalenc de creatius emergents

Un esdeveniment pensat per families amb nens i nenes petits

El mateix esperit que DFactory

L’estètica, l’espai i les principals característiques es mantenen iguals al Petit DFactory. La utilització de palets, la il·luminació càlida i els objectes de decoració característics de la primera part de l’esdeveniment es mantenen al Petit DFactory.

Però enfocat a un públic infantil

El Petit DFactory és un esdeveniment que busca oferir propostes i productes infantils provinents, com a DFactory, de creatius i dissenyadors emergents. Per exemple, roba, jocs creatius, complements i mil i una propostes diferents.

amb el Campament del Patge Gregori

El motiu d’aquest canvi respecte DFactory és la celebració, al mateix recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, del Campament del Patge Gregori, un esdeveniment gestionat per l’Ajuntament de Granollers. El Campament incrementa la superfície de l’esdeveniment amb carrosses, fabriques decorades, música en directe i una pila d’activitats addicionals.

El Petit DFactory comparteix espai amb el Campament del Patge Gregori

El Campament del Patge Gregori és un esdeveniment que transforma completament, durant dues tardes, el recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Carrosses reials, fogates, xocolata calenta, big bands, sales completament decorades i, en ple centre de l’espai, el Petit DFactory.

El campament reial del patge Gregori s’instal·larà per tercer any a la Fàbrica de les Arts i s’obrirà al públic els diesi 4 de gener, de 17 a 20 h. Els nens i nenes podran entrar a l’estança del patge Gregori on el veuran en directe i visitar la Tèrmica, on podran seguir els preparatius de la nit de Reis i veure com es refina la pols màgica, i les piles de regals. A l’exterior, hi haurà les carrosses de Ses Majestats amb els patges carters, la xocolateria reial, la foguera per escalfar-se, un espai de jocs i música en directe amb Combo. Taller de Música.

UBICACIÓ: ROCA UMBERT FÀBRICA DE LES ARTS, GRANOLLERS

Carrer d'Enric Prat de la Riba, 77, 08401 Granollers, Barcelona

COM ARRIBAR-HI

Roca Umbert és un espai cultural en constant transformació, al servei dels processos creatius, la formació artística i el diàleg entre les arts, que avança cooperant amb el teixit econòmic emergent, sobretot amb la indústria audiovisual.

El seu caràcter multidisciplinari i l’enfocament integral de la creació, que comprèn la investigació, la creació, la formació, la producció i la difusió són els eixos d’acció de les àrees que conformen Roca Umbert, i la seva activitat es va intensificant a mesura que avança també la rehabilitació de les naus.

Un escenari únic on la literatura, la música, la cultura popular, les arts visuals, els audiovisuals, el pensament, el patrimoni poden combinar-se i entrecreuar-se per experimentar en tots els camps de la creació contemporània i on poden ser compartides entre els creadors i la ciutadania.

Una innovació oberta i col·laborativa que fa de Roca Umbert un laboratori més que un contenidor, que coopera amb el teixit econòmic i social de la ciutat de Granollers.

Les tarifes de l'esdeveniment