EL PATI 2015

FOODTRUCKS

UMAMI CARAVAN

Umami Caravan, ofrece una fusión entre cocina Francesa y Asiática de alta calidad. Utilizando ingredientes característicos de estas dos cocinas, elaboramos platos con mucho Sabor y ¡Punch!.  Umami cocina y elabora platos característicos como:

Samuray Burger (con carne de black Angus con marinada japonesa y salsa “Umami”). Patatas Umami Especiadas y Pochadas al estilo del norte de Francia y con esecies asiáticas. Spicy salmon salmon con salsa spicy( picante japones).  a Siena (una hamburguesa de Salmón y Perlas marinas con Pak Choi y Mayosabi).  Tataki de Atún rojo y Algas acidas. Sashimis o tempuras.

[thb_gap height=”15″]
[thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”1493″][thb_gap height=”15″]

LA VERMUTERA

La Vermutera és un foodtruck clàssic en tots els seus matisos. Treballa de manera artesanal el seu plat estrella, el vermut, perdut durant molt de temps en l’oblit i recuperat amb passió i coneixement. Barreges i combinats de tota la vida, seitons, escopinyes, olives farcides d’anxova, zamburinyes i anxoves de l’escala, tot acompanyat de la seva mítica sala d’aperitiu i regat amb una bona copa de Vermut. A més a més, són autèntics especialistes en preparar tota mena de plats per acompanyar-te durant tot el dia. A la Vermutera, dels amics de Ibiza on the Road, trobaràs sempre alguna peça xula i divertida per passar la gana en aquells moments en que apreta.

[thb_gap height=”15″]
[thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”1489″][thb_gap height=”15″]

LA RELIQUIA

La Reliquia es un Renault Stafette de 1968 restaurada amb cura i mimo per retornar-la a la vida amb aquests colors verds i blancs tant vívids i colorits. La seva presència, ideal per aportar un toc especial i vintage a la vegada, només es veu superada per la seva habilitat culinària. La seva especialitat, les empanades. A la Reliquia les podràs degustar de totes les formes, gustos i colors. Des de les clàssiques empanades argentines, amb el millor bife de la zona, o bé les més tradicionals i sabroses gallegues, fetes amb vegetals ecològics i un toc orgànic impressionant. Veure la Reliquia entrar en un recinte i com acte seguit els seus forns comencen a fumejar amb una olor deliciosa és tot un espectacle.

[thb_gap height=”15″]
[thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”1476″][thb_gap height=”15″]

LA BRAVÍSIMA FOOD CARAVAN

La Bravíssima Food Caravan és una gastro caravana de vívids colors vermells i blancs. Tota una declaració d’intencions. Treballen tota mena de productes i d’estris culinaris, no en va són autèntics street-cheefs, pero la seva autèntica especialitat són els productes provinents de la gastronomia mexicana. A La Bravisima hi trobaràs autèntics chiles poblanos, enchiladas, sincronizadas de tots gustos i textures i frijoles de tots els tipus. I si tens sed, podràs tastar els seus increibles ice-margaritas, una especialitat de la casa sobre rodes que et refrescarà i t’animarà a parts iguals.

[thb_gap height=”15″]
[thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”1482″][thb_gap height=”15″]

LA CREPERIE DE MARIÖNE

El 2010 va néixer La Creperie de Mariöne, la primera caravana vintage del país. En Marc i la Mariona una parella amant dels vehicles clàssics, van decidir donar vida a les mítiques caravanes que anaven remolcades per les furgonetes Volkswagen dels anys ’60, convertint-les en creperies estil vintage amb una imatge cuidada fins a l’últim detall.

Ofereixen els serveis allà on el client desitgi i porten el millor que saben fer a cada celebració, creps dolces i salades, cupcakes…. però sobretot un ambient màgic, divertit i original.

[thb_gap height=”15″]
[thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”1486″][thb_gap height=”15″]

LA CATUSA CARAVAN BAR

La Catusa nació en Pontevedra, Vigo, hace ya mas de 20 años. De joven viajó por toda España y desde mediados de los 90 se quedó solita y quieta en una “casa de facenda” o masía cerca de la Coruña.

A mediados del 2015 fue restaurada completamente, saneando todos los óxidos y reforzando el chasis. Con mucho mimo se instalaron los mostradores y se ensancharon las ventanas para darle mejores vistas. Con nuevas mudas La Catusa renació y hoy por hoy se ha convertido en un icono. Es sin duda una de las caravanas mas elegantes que corre por nuestro país.  La Catusa tiene personalidad de barista. Coctelería clásica y moderna. No te resistas a probar sus mezclas. En bodas o eventos privados es perfecta para recibir invitados, photocall o para animar la pista de baile. Food truck que ofrece una variedad exclusiva de albóndigas de autor. Te las puedes comer en un bocata o acompañadas con arroz. Pruébalas!

[thb_gap height=”15″]
[thb_image alignment=”center” image=”1491″]
[thb_gap height=”50″]