Fitocosmètica del Montsent

Cosmètica i bellesa

Cremes naturals que t’ajuden a regenerar i a nodrir la pell d’una manera equilibrada.

Els trobaràs a l’espai: 11

Perquè la natura quedi reflectida a la teva pell, a la teva ànima.

Perquè vull que la qualitat, la calma i l’harmonia es pugui transmetre a tot allò que faig,de la natura a la pell.

Perquè una cosmètica diferent és possible, amb un procés de creació que només pensi en l’ara i l’aquí.

Perquè busco el benestar més natural. Jo mateixa tinc la sort de fer la recol·lecció de les plantes medicinals en el Parc Natural del Montseny, on puc triar-les en un estat d’alegria , tranquil·litat i agraïment. I les que no trobo les cultivo jo mateixa dins del mateix Parc. Comptem amb mel i cera d’abelles de productors locals i amb aigua de la font del Montseny.

Perquè els productes naturals són un benefici pel cos i per la salut. Utilitzem olis verges de primera premsada d’oliva i d’ametlles dolces, de proximitat i ecològics. Són la base de les maceracions de les plantes medicinals recol·lectades. D’aquesta manera obtinc un màxim de principis actius de qualitat.

Perquè tot plegat té una sinèrgia amb productes sostenibles de comerç just com la mantega de karité i els olis essencials de qualitat que enriqueixen el cosmètic.

Perquè aconsegueixo reutilitzar o reciclar en tot el procés, i això em fa sentir que contribueixo a un món més sostenible.

Des de l’inici, on recol·lectem les plantes, passant per les maceracions i extraccions vegetals i la creació del cosmètic, ho fem tot d’una manera artesanal, fins que arriba a les teves mans.

Directe de la natura a la pell.

delmontseny.cat

Scroll to Top
Obrir xat
1
Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.