Leitmotif Joies

Joies

Joieria feta a mà inspirada en la Natura

Els trobaràs a l’espai: 31

Hola! Em dic Laura i sóc la persona que està darrera de Leitmotif Joies.

Vaig començar aquest projecte amb molta il•lusió al 2016 y junts hem anat creixent i evolucionant fins avui.

Des del meu petit taller a l’Alt Empordà, dissenyo i faig joies inspirades en tot allò que em fa vibrar amb el desig de que et faci vibrar a tu també.
El meu estímul principal és la Natura en totes les seves formes, textures i colors; l’entorn en el que vivim i del que som un element més.

Amb aquestes joies vull fer petits homenatges al mar, al bosc, a la vida, a moments vitals… encapsular la seva meravella i convertir-la en petits amulets que et facin connectar amb un moment bonic o un lloc en el que t’agradaria estar. Les faig amb voluntat de siguin més que un complement, que et sumin, t’aportin felicitat i et facin sentir bé quan les portis. Joies que t’alimentin l’ànima.

Com a marca hi ha certs valors que vull transmetre. El respecte i cura cap al planeta que ens acull és molt important, disfrutar de tot el que ens brinda i tornar-li el favor. Intento fer les coses de la manera més sostenible possible, per aquesta raó utilitzo productes respectuosos amb el medi ambient, com líquids biodegradables o packaging fet a partir de materials reciclats.

La producció és local i a petita escala, sense pressa, donant a tots els processos el temps que requereixen per assegurar la feina ben feta i el mim en cada detall.

Crec que un consum millor és possible, més responsable i conscient, donant importància a la procedència del que adquirim, valorant en quines condicions es produeix, amb quins materials i la repercussió que tenen.

leitmotiffjoies.com

Scroll to Top
Obrir xat
1
Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.