INFORMACIÓ PRÀCTICA PER EXPOSITORES

A aquesta pàgina et detallarem aspectes relacionats amb la teva estada a DFactory, la Fàbrica dels Regals. Hi trobaràs tant els horaris de muntatge com imatges dels espais expositius, qualsevol certificat que puguis necessitar o fins i tot material gràfic per promocionar l’esdeveniment. 

Horaris del mercat

  • Divendres 17: de 17:00 a 20:30
  • Divendres 18: de 10:30 a 20:30
  • Diumenge 19: de 10:30 a 20:30

Horari de muntatge

Divendres 17 de 12:00 a 16:30 es permet l’accés previ per a que els expositors puguin preparar l’espai. 

Accés per a vehicles durant el muntatge

Accedir al recinte de Roca Umbert pel Carrer de Lluís Companys, 5. No confondre amb Avinguda Lluís Companys. Hi ha una porta amb barrots que dóna accés a un parking de sorra. Un membre de Roca Umbert FA serà a la porta per donar-vos accés. Només cal que us identifiqueu com a expositors de DFactory. Un cop s’accedeix al recinte, aparcar a la zona habilitada al parking, descarregar el material i dur-lo fins a la nau Dents de Serra. A diferència d’altres anys, el pati davant de la nau del mercat aquest any s’incorpora a l’esdeveniment i ja serà ocupat, pel que no s’hi podrà accedir amb cotxe. 

Aparcament posterior al muntatge

Un cop descarregats, els vehicles s’han d’enretirar del recinte per la mateixa porta per la que heu accedit. Es poden aparcar al pàrquing gratuït del Carrer de Joan Vinyoli, 2, 08401 Granollers (darrere del pavelló «El Tubo»).

Horari de desmuntatge

Diumenge 19, a partir de les 20:30 es pot procedir a accedir de nou al recinte de Roca Umbert per la mateixa porta que s’utilitza durant el muntatge. Són moments de molts cotxes pel que preguem calma i amabilitat.

IMATGES ESPAIS EXPOSITIUS

MATERIALS PROMOCIONALS

PREGUNTES FREQÜENTS

Roca Umbert Fàbrica de les Arts és un recinte de titularitat municipal que s’ubica a 10 minuts caminant del centre de Granollers, la Plaça de la Porxada. És un espai molt conegut i amb diversos equipaments públics.

Depen de l’espai triat. Els espais al Pati són a l’aire lliure i disposen de carpes proporcionades per l’Organització. Els espais a la Nau Dents de Serra són coberts. 

El recinte disposa d'aparcament interior que es pot fer servir només pel muntatge i desmuntatge de l'espai expositiu. Un cop descarregat el material, els expositors disposen d'aparcament municipal gratuït a 5 minuts del recinte. 

Sí. L'aparcament municipal gratuit Tres Torres es troba a només 5 minuts caminant del recinte. 

El palet és un dels elements tradicionals d’aquest mercat. Ha esdevingut un element icònic del mercat. Ens permet configurar ràpidament cada espai, forrar les parets amb fusta i sobretot aportar calidesa al recinte i olor a pi. A més, estèticament aporta una imatge molt original.

Els espais interiors fan fan 2,5 d’ample per 2 de fons. Alguns disposen d’una paret posterior de fusta i d’altres d’una paret posterior de tela. Els espais exteriors fan 2,2 d’ample per 2 de fons sense separadors laterals però amb una lona que cobreix la part posterior. Tots ells disposen del mobiliari triat: o bé una taula (1,8 d’ample per 1 de fons) feta amb un tauler sobre dos cavallets, bé tres burres de 1,5m cada una o bé el teu propi mobiliari, prèvia consulta amb l’organització.

No, el mercat no té magatzem per per a ús durant les hores de mercta. Podeu guardar caixes o d’altres elements a sota de la propia taula. 

Si, la Organització us proporciona una cadira plegable de fusta.

Els espais a l’exterior disposen de dues bombetes led de 5 wats per carpa. Tot i que iluminen, es recomanable portar-ne més (tots els espais disposen d’un endoll). La sala interior disposa de llum natural mitjançant claraboies al sostre i llum artificial mitjançant enllumenat de fluorescents. No obstant, recomanem portar llums adicionals, ja sigui de peu o bé petites per col·locar a la taula. Tots els espais disposen de de endoll.

No, la organització no proporciona cap cartell identificatiu. No obstant, disposareu d’espais i mecanismes per a penjar els vostres logotips. Queda prohibit l’ús de roll ups.

Pels espais interiors: no, no cal. L'espai queda completament tancat i disposem de vigilancia nocturna. És un espai cobert pel que no no cal tindre por del clima. Pels espais exteriors: l'Organització us proporciona un petit espai d'emagatzematge a l'interior del recinte on, cada nit, podreu entrar-hi els materials i els objectes de valor. Podeu deixar el mobiliari a l'exterior, doncs hi ha vigilancia noctura de l'espai. No obstant, cal tindre en compte que pot ploure i les carpes no aguanten pluja moderada. 

Si, tots els espais disposen de paret posterior. Alguns d’ells mitjançant paret de palets (del 1 al 35 interior i totes els carpes), i d'altres mitjançant una estructura metàlica on podràs penjar-hi objectes. Et recomanem que facis una ullada a les foto de l'edició 2019.

No, l’Organització no proporciona teles per a cobrir els palets. No obstant, si que proporciona, per a totes aquelles marques que ho vulguin, tapes de fusta de 3mm per a cobrir el palet superior i evitar caigudes de materials entre els seus forats. L’ús d’aquestes tapes no es obligatori.

DFactory, la Fàbrica dels Regals, obre divendres 17 de desembre de 16:00 a 20:30 i dissabte 18 i diumenge 19 de 10:30 a 20:30

Per DFactory, la Fàbrica dels Regals, el divendres 19 de desembre de 11:00 a 16:00.
Hi ha equip d’audio assignat tant a la sala interior com al pati, pel que hi ha fil musical durant tota la durada del mercat. A més a més, el Pati sol ser el lloc d’actuació de diversos concerts.

Malgrat no podem avançar encara cap detall, doncs estem pendents de la situació epidemològica, creiem que aquest any serà possible repetir un format amb concerts, tallers i foodtrucks amb bastanta llibertat. 

Tot i que, com amb la resta d'activitats, estem pendents de l'evolució epidemológica, si el Procicat ens  ho permet disposarem de un o dos foodtrucks i una barra de cervesa artesana a l'espai exterior. A més, el propi recinte de Roca Umbert FA té un bar restaurant a escasos metres de la nau on té lloc DFactory.

Dents de Serra, la sala on es desenvolupa el mercat, disposa de wifi. No obstant aquesta no garanteix la potència necessària per a tots els TPV’s. Recomanem utilitzar TPV’s amb targeta sim o d’altres sistemes, com per exemple Zapier.

Si, hi ha vigilancia privada cada nit. Els espais interiors, per tant, poden deixar els seus objectes allà. Els espais exteriors poden guardar els seus materials a un espai interior destinat a tal fi. 

No, l’entrada a DFactory, la Fàbrica dels Regals, i al Petit DFactory és sempre gratuita.

L’Organització us proporcionarà paper serigrafiat amb el logo de l’esdeveniment per a que vosaltres mateixos pogueu embolicar els regals. S’habilitarà també un petit espai per a que els mateixos clients puguin embolicar-se ells mateixos els regals.

ALTRES

Scroll to Top
Obrir xat
1
Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.