DFACTORY 2021

Informació i inscripcions per a Expositores

SOBRE DFACTORY

DFactory, la Fàbrica dels Regals, és el mercat nadalenc de totes aquelles persones amb ganes de trobar regals de petits creadors i dissenyadors emergents. Tindrà lloc durant el divendres 17 (16:00 a 20:30), dissabte 18 i diumenge 19 de desembre (10:30 a 20:30) a Roca Umbert, la Fàbrica de les Arts, Granollers.

Afegeix aquí el text de capçalera

DFactory, la Fàbrica dels Regals, ofereix una plataforma a artistes i petits creadors per a establir nexes d’unió amb una àmplia comunitat de compradors en un entorn dinàmic i estèticament elaborat. Cada edició presenta una selecció vibrant dels millors Makers + Crafters de Catalunya escollits de forma detallada i munuciosa posant especial èmfasis en la qualitat dels productes i la imatge oferida per a crear una de les experiències de compra nadalenca més elaborades del país.

Principals característiques
Un mercat amb una acurada sel·lecció de participants

L’Organització sel·lecciona amb cura tots els expositors apostant només per productes fets a ma i amb una imatge i disseny elaborat.

És un esdeveniment ja consolidat i amb una comunicació extensa
Amb aquesta seran ja 5 les edicions celebrades de DFactpry. És un esdeveniment molt popular i del que es fa una comunicació extensa i detallada.

Un extens programa d’activitats gratuïtes per a tots els públics.

DFactory, la Fàbrica dels Regals, elabora un extens programa de tallers creatius i activitats d’oci per a tots els públics (pendent de la normativa Procicat).

Dos tipologies d’espai: interior i exterior

Aquest any DFactory incorporar un nou espai exterior al mercat. Es tracta de la plaça dels Recanvis, amb una superfície de més de 1000m2.

 
Amb tot el mobiliari que puguis necessitar inclòs

Cada espai, tant els interiors com els exteriors, disposen de tot el mobiliari inclòs. En el cas de les taules, dues mides diferents. Burres i cadires, també, així com un endoll i il·luminació a tots els espais.

 
Un recinte amb una marcada estètica i atmosfera industrial

Roca Umbert FA és una antiga fàbrica textil completament reformat i amb espais i racons únics.

DISTRIBUCIÓ DEL MERCAT

Distribució DFactory 2021
Distribució 2021 (pot variar a petició de l'Ajuntament de Granollers i la situacó Covid)

ESPAIS EXPOSITIUS

Afegeix aquí el text de capçalera

ESPAI INTERIOR

L’espai interior ofereix fins a 57 espais expositius. La distribució es fa en forma de O, deixant la zona interior per a tallers i determinades activitats. D’aquesta manera es garanteix que l’afluència de públic queda repartida de forma homogènea. 

ESPAI EXTERIOR

L’espai exterior, novetat de l’edició 2019, inclou fins a 20 espais expositius ubicats en carpes fetes a mida. A part, aquest espai inclou un escenari, barra de cervesa i oferta gastronòmica.
 

Afegeix aquí el text de capçalera

PREUS

ESPAI INTERIOR

360 els tres dies
 • Espai de 2,5 d'ample per 2,0 de fons
 • Ubicat a l'interior (Nau Dents de Serra)
 • Alguns espais amb mur posterior, d'altres amb marc metálic (veure fotos)
 • Un endoll 150watts
 • Una cadira plegable
 • Combinació de mobiliari triada (taula, burres o mobiliari propi)
 • Amb possibilitat de compartir-lo amb una altra marca
 • Per motius COVID, sense bomba de calor

ESPAI EXTERIOR

230 els tres dies
 • Espai de 2,2 d'ample per 1,8 de fons
 • Ubicat a l'exterior (Plaça dels Recanvis)
 • Carpes proporcionades per l'organització (model NO 100% waterproof)
 • Un endoll 150watts
 • Una cadira plegable
 • Combinació de mobiliari triada (taula, burres o mobiliari propi)
 • Amb possibilitat de compartir-lo amb una altra marca
 • L'espai no disposa de calefacció

Ara, amb espais compartits!

Tots els espais expositius de DFactory 2021 podran ser compartits per obtindre un estalvi de fins al 50%. A l’hora de fer la sol·licitud ho podràs detallar al formulari. 

NOVETAT: BOTIGA ONLINE

A DFactory som conscients de les dificultats que aquesta any ha tingut per a moltes de les creadores que ofereixen els seus productes en entorns físics en estret contacte amb el client. Per això aquest any a DFactory t’0ferim la possibilitat de vendre els teus productes a la botiga online de DFactory i fer servir el nostre sistema PICK&COLLECT els dies del propi mercat.

SISTEMA PICK’N’COLLECT

Els clients podran adquirir els teus productes a la web de DFactory i, el dia de mercat, estalviar-se la cua i recollir els seus paquets a Roca Umbert FA.

Sense cua d’accés al mercat

Recull i no paguis enviament

Comissió per venta del 20%

PROCÉS EXTREMADAMENT FÀCIL

Si vols participar a la botiga de DFactory, només cal que ho marquis a la reserva. Un cop feta, l’Organització en contactarà per fer-te arribar més informació. 

Només per participants a DFactory

Notifiació automàtica amb cada venta

Transferència immediata dels imports

COVID I CANCEL·LACIONS

A continuació t’expliquem quines mesures de seguretat ha adoptat DFactory 2019 per garantir un mercat segur per a totes i adaptar-nos a les diverses normatives sobre comerç i Covid19.

L'Organització ha plantejat una edició molt semblant a l'edició 2019 amb dos petits canvis.

 • Aforament: de la mateixa manera que la resta de comerços, centres comercials i d'alrtes mercats urbans DFactory establirà un únic punt d'entrada i sortida al mercat per controlar-ne en tot moment l'aforament.
 • Més espai entre parades: seguint la normativa vigent, hem re formulat l'espai interior per garantir passadissos de 4m de separació. Podràs reconèixer una distribució molt similar amb algun petit canvi. Aquí veuràs com hem re formulat mínimament l'espai interior per adaptar-nos a aquestes normatives. 
 • Protecció entre parades: novament, seguint la normativa, col·locarem mecanismes no invasius i estèticament plaents entre les parades interiors per garantir-ne la menor circulació d'aire possible. I no pateixis, res de plexiglas!  

Com de ben segur hauràs vist, la situació és canviant i dinàmica, amb noves normatives i cancel·lació d'antigues cada poques setmanes. En tot cas, DFactory s'adaptarà en tot moment als decrets autonòmics i municipals en tot moment. Ara mateix, a 18 d'octubre, l'aforament permès per la Generalitat és del 30%, però esperem que per Nadal sigui del 50-70%. En funció d'aquesta xifra i de les dimensions del recinte obtindrem una xifra raonable.  

Sí, hi haurà un sol punt d'accés per poder-nos comptar a totes en tot moment. Més enllà de que és la primera vegada que es farà a DFactory, tant a la Llotja del Disseny com a moltes altres fires ja es treballa amb aquest format, així que no serà res especial 😉

Per aquest any, i sentint-ho molt, quedaran anul·lades, seguint els decrets llei de la Generalitat de Catalunya. No obstant, estem valorant altres activitats més dinàmiques que es desenvolupin de forma itinerant i que no generin aglomeracions. 

Entre nosaltres, creiem que aquesta possibilitat és molt remota. Perquè? Doncs perquè la campanya de Nadal és pràcticament la última oportunitat per a molts negocis, no només fires i mercats, si no restauració i molts d'altres, per salvar la temporada. I, com sembla ser, la Generalitat està fent esforços importants per a que plegades poguem comprar els nostres regals de nadal en calma. No obstant, aquesta és només una opinió, i la possibilitat, tot i que remota, existeix. 

L'Organització et garanteix que, si la cancel·lació es produeix un mes abans de la celebració del mercat, recuperaràs tots els imports. Si la cancel·lació es produeix passada aquesta data, se't retornarà el 80% de l'import pagat. Perquè el 80% i no el 100%? Doncs perquè, pasada aquesta data, l'Organització ja haurà abonat una part substancial de les despeses relacionades amb la posada en marxa de l'esdeveniment. Haver d'assumir aquestes despeses i la falta total d'ingressos ens suposa un risc econòmic greu, com ja ha passat diverses vegades aquest any. Aquesta és la millor manera que hem trobat per garantir tranquil·litat a tots els involucrats amb la marxa de DFactory 2020.  

MÉS PREGUNTES FREQÜENTS

Roca Umbert Fàbrica de les Arts és un recinte de titularitat municipal que s’ubica a 10 minuts caminant del centre de Granollers, la Plaça de la Porxada. És un espai molt conegut i amb diversos equipaments públics.

Depen de l’espai triat. Els espais al Pati són a l’aire lliure i disposen de carpes proporcionades per l’Organització. Els espais a la Nau Dents de Serra són coberts. 

El recinte disposa d'aparcament interior que es pot fer servir només pel muntatge i desmuntatge de l'espai expositiu. Un cop descarregat el material, els expositors disposen d'aparcament municipal gratuït a 5 minuts del recinte. 

Sí. L'aparcament municipal gratuit Tres Torres es troba a només 5 minuts caminant del recinte. 

El palet és un dels elements tradicionals d’aquest mercat. Ha esdevingut un element icònic del mercat. Ens permet configurar ràpidament cada espai, forrar les parets amb fusta i sobretot aportar calidesa al recinte i olor a pi. A més, estèticament aporta una imatge molt original.

Els espais interiors fan fan 2,5 d’ample per 2 de fons. Alguns disposen d’una paret posterior de fusta i d’altres d’una paret posterior de tela. Els espais exteriors fan 2,2 d’ample per 2 de fons sense separadors laterals però amb una lona que cobreix la part posterior. Tots ells disposen del mobiliari triat: o bé una taula (1,8 d’ample per 1 de fons) feta amb un tauler sobre dos cavallets, bé tres burres de 1,5m cada una o bé el teu propi mobiliari, prèvia consulta amb l’organització.

No, el mercat no té magatzem per per a ús durant les hores de mercta. Podeu guardar caixes o d’altres elements a sota de la propia taula. 

Si, la Organització us proporciona una cadira plegable de fusta.

Els espais a l’exterior disposen de dues bombetes led de 5 wats per carpa. Tot i que iluminen, es recomanable portar-ne més (tots els espais disposen d’un endoll). La sala interior disposa de llum natural mitjançant claraboies al sostre i llum artificial mitjançant enllumenat de fluorescents. No obstant, recomanem portar llums adicionals, ja sigui de peu o bé petites per col·locar a la taula. Tots els espais disposen de de endoll.

No, la organització no proporciona cap cartell identificatiu. No obstant, disposareu d’espais i mecanismes per a penjar els vostres logotips. Queda prohibit l’ús de roll ups.

Pels espais interiors: no, no cal. L'espai queda completament tancat i disposem de vigilancia nocturna. És un espai cobert pel que no no cal tindre por del clima. Pels espais exteriors: l'Organització us proporciona un petit espai d'emagatzematge a l'interior del recinte on, cada nit, podreu entrar-hi els materials i els objectes de valor. Podeu deixar el mobiliari a l'exterior, doncs hi ha vigilancia noctura de l'espai. No obstant, cal tindre en compte que pot ploure i les carpes no aguanten pluja moderada. 

Si, tots els espais disposen de paret posterior. Alguns d’ells mitjançant paret de palets (del 1 al 35 interior i totes els carpes), i d'altres mitjançant una estructura metàlica on podràs penjar-hi objectes. Et recomanem que facis una ullada a les foto de l'edició 2019.

No, l’Organització no proporciona teles per a cobrir els palets. No obstant, si que proporciona, per a totes aquelles marques que ho vulguin, tapes de fusta de 3mm per a cobrir el palet superior i evitar caigudes de materials entre els seus forats. L’ús d’aquestes tapes no es obligatori.

DFactory, la Fàbrica dels Regals, obre divendres 17 de desembre de 16:00 a 20:30 i dissabte 18 i diumenge 19 de 10:30 a 20:30

Per DFactory, la Fàbrica dels Regals, el divendres 19 de desembre de 11:00 a 16:00.
Hi ha equip d’audio assignat tant a la sala interior com al pati, pel que hi ha fil musical durant tota la durada del mercat. A més a més, el Pati sol ser el lloc d’actuació de diversos concerts.

Malgrat no podem avançar encara cap detall, doncs estem pendents de la situació epidemològica, creiem que aquest any serà possible repetir un format amb concerts, tallers i foodtrucks amb bastanta llibertat. 

Tot i que, com amb la resta d'activitats, estem pendents de l'evolució epidemológica, si el Procicat ens  ho permet disposarem de un o dos foodtrucks i una barra de cervesa artesana a l'espai exterior. A més, el propi recinte de Roca Umbert FA té un bar restaurant a escasos metres de la nau on té lloc DFactory.

Dents de Serra, la sala on es desenvolupa el mercat, disposa de wifi. No obstant aquesta no garanteix la potència necessària per a tots els TPV’s. Recomanem utilitzar TPV’s amb targeta sim o d’altres sistemes, com per exemple Zapier.

Si, hi ha vigilancia privada cada nit. Els espais interiors, per tant, poden deixar els seus objectes allà. Els espais exteriors poden guardar els seus materials a un espai interior destinat a tal fi. 

No, l’entrada a DFactory, la Fàbrica dels Regals, i al Petit DFactory és sempre gratuita.

L’Organització us proporcionarà paper serigrafiat amb el logo de l’esdeveniment per a que vosaltres mateixos pogueu embolicar els regals. S’habilitarà també un petit espai per a que els mateixos clients puguin embolicar-se ells mateixos els regals.

SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ 2021

Quins aspectes valorem?

INSCRIPCIONS PER A EXPOSITORES, JA OBERTES

Estàs interesada en participar a l'edició 2021 de DFactory? Per fer-ho, has d'enviar-nos la teva sol·licitud. Detalla la informació de la teva marca en el següent formulari i et direm si has estat acceptada aviat juntament amb la resta d'informació pendent de publicar.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.