CAMPANYA DE COMUNICACIÓ

Increible Studio, l’agència que gestiona la campanya

L’elaboració d’una campanya de comunicació potent i detallada és un dels aspectes claus en el desenvolupament d’un esdeveniment d’èxit. DFactory, la Fàbrica dels Regals,comptarà amb els serveis de IncreibleStudio, agència de comunicació especialitzada en marques de moda emergent i la gestió d’esdeveniments. Aquesta agència elaborarà una estratègia que contempli una campanya tant online (elaboració, per exemple, d’anuncis a instagram) com offline (disseny, confecció i colocació d’elements comercials al carrer).

Mitjans físics utilitzats

Fliers: utilització de 30.000 fliers que s’entregaran mitjançant embustiada a gran part de les llars de Granollers això com en ciutats properes. Aquest fliers aniran acompanyats cada un (és a dir, es faran 30.000 copies més) del programa d’activitats (concerts, talles i d’altres) que tindran lloc a DFactory.

Cartelleria utilització de cartelleria en gran format (tamany poster, 100x70cm) que es col·locarà en tots aquells espais publicitaris permesos tant de Granollers com de ciutats i pobles properes. Per exemple: cartells sota els ponts, cartells en tòtems publicitaris municipals i en aquells establiments que vulguin col·laborar-hi.

Pancartes utilització de pancartes en gran format col·locades en les principals rotondes d’accés de la ciutat i poblacions properes. Queda pendent d’autorització per part de l’Ajuntament.

Street Marketing: creació d’elements publicitaris d’alt impacte visual que es col·locaran en punts estratègics de la ciutat de Granollers per a crear accions de street marketing. Per exemple, gegants regals que s’ubicaran al centre de Granollers. Els panells d’aquests regals tindran una relació de les marques participants, un mapa per com arribar al recinte i el programa d’activitats.

Premsa: s’ha pressuposat diverses aparicions al principal diari gratuït del Vallès Oriental (Ara Granollers i la seva editorial comarcal, l’Ara Vallès), tant en pàgina sencera com en mini anuncis en diversos dies.

Mitjans onlines utilitzats

Anuncis a Instagram: el 10% de la facturació de l’esdeveniment s’invertirà en crear diversos anuncis que es publicaran de forma massiva a Instagram. Cal dir que són anuncis fets a mida pel nostre dissenaydor gràfic i que es segmenten tant per zona com per gustos. A part, el calendari de publicacions contemplarà presentar tots els expositors participants.

Soport per part de perfils destacats a Instagram: DFactory disposa de 10.500 seguidors a Instagram i 3.000 a facebook. A més a més ens servirem del suport que ens pot proporcionar el perfil de la Llotja del Disseny, el nostre mercat mensual, amb més de 15.000 seguidors a instagram.

Concursos: es vehicularà un concurs a les xarxes per a promocionar la creació de contingut per part dels usuaris. Segurament es tracti d’una remuneració econòmica que podrà ser gastada a DFactory.

Acte promocional a la Llotja del Disseny: aprofitarem l’edició del 30 de novembre de la Llotja del Disseny, la última edició de la temporada,, per a dur a terme un acte promocional de DFactory, la Fàbrica dels Regals.

Materials editorials de l’edició 2018

Scroll to Top
Obrir xat
1
Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.