PREGUNTES FREQUENTS

PENDENT ACTUALITZACIÓ


El Recinte

Està ubicat al centre de Granollers?

Roca Umbert Fàbrica de les Arts és un recinte de titularitat municipal que s’ubica a 10 minuts caminant del centre de Granollers, la Plaça de la Porxada. És un espai molt conegut i amb diversos equipaments públics.

És un espai cobert?

Depen de l’espai triat. Els espais al Pati són a l’aire lliure i disposen de carpes proporcionades per l’Organització. Els espais a la Nau Dents de Serra són coberts. Depenent de l’activitat, algunes es duen a terme a l’interior, principalement els tallers, i d’altres, com les actuacions musicals o les ballades, a l’exterior.

Hi ha pàrquing per a expositors?

Els dies 21, 22 i 23 de desembre (durant la celebració de DFactory, la Fàbrica dels Regals) els expositors poden aparcar a l’interior del recinte (2 minuts caminant de la sala del mercat) per a descarregar els materials. Un cop muntat, cal enretirar el vehicle del recinte i aparcar-lo al pàrquing gratuït municipal.

Hi ha pàrquing per als clients?

Aquest any habilitem un pàrquing municipal gratuït a 5 minuts caminant del propi recinte. Es senyalitza tot el recorregut des de l’aparcament a la pròpia fira.

Distribució i mobiliari

Com es distribueix el mercat?

La distribució de l’exterior busca crear un circuit comercial que obligui a passar per a totes les carpes disponibles (encara no disposem de la distribució 2019). La distribució interior es desenvolupa tenint com a objectiu crear un circuit comercial bàsic que obligui als visitants a circular per a totes les zones. Podràs veure la imatge de l’any passat aquí.

Com és que es fa tot amb palets?

El palet és un dels elements tradicionals d’aquest mercat. Ha esdevingut un element icònic del mercat. Ens permet configurar ràpidament cada espai, forrar les parets amb fusta i sobretot aportar calidesa al recinte i olor a pi. A més, estèticament aporta una imatge molt original.

Com son els espais expositius?

Els espais interiors fan fan 2,4 d’ample per 2 de fons. Alguns disposen d’una paret posterior de fusta i d’altres d’una paret posterior de tela. Els espais exteriors fan 2,2 d’ample per 2 de fons sense separadors laterals però amb una lona que cobreix la part posterior. Tots ells disposen del mobiliari triat: o bé una taula (2,4 d’ample per 1 de fons) composada per dues piles de palets amb una tapa superior, o bé tres burres de 1,5m cada una o bé el teu propi mobiliari, prèvia consulta amb l’organització.

Hi ha magatzem?

No, el mercat no té magatzem. Podeu guardar caixes o d’altres elements a darrere de la pròpia taula, al peu de les burres o bé al propi cotxe (durant DFactory, la Fàbrica dels Regals).

Ens proporcioneu cadira?

Si, la Organització us proporciona una cadira plegable de fusta.

Hem de portar més llum?

Els espais a l’exterior disposen de dues bombetes led de 5 wats per carpa. Tot i que iluminen, es recomanable portar-ne més (tots els espais disposen d’un endoll). La sala interior disposa de llum natural mitjançant claraboies al sostre i llum artificial mitjançant enllumenat de fluorescents. No obstant, recomanem portar llums adicionals, ja sigui de peu o bé petites per col·locar a la taula. Tots els espais disposen de de endoll.

Hi ha algun tipus d’identificador nostre a l’espai?

No, la organització no proporciona cap cartell identificatiu. No obstant, disposareu d’espais i mecanismes per a penjar els vostres logotips. Queda prohibit l’ús de roll ups.

Els espais disposen de paret posterior?

Si, tots els espais disposen de paret posterior. Alguns d’ells mitjançant paret de palets, d’altres mitjançant elements semi-rigids (lones o teles rígides).

Ens proporcioneu teles per cobrir els palets de lataula?

No, l’Organització no proporciona teles per a cobrir els palets. No obstant, si que proporciona, per a totes aquelles marques que ho vulguin, tapes de fusta de 3mm per a cobrir el palet superior i evitar caigudes de materials entre els seus forats. L’ús d’aquestes tapes no es obligatori.

Horaris, muntatge i logística

Quins horaris té l’esdeveniment?

DFactory, la Fàbrica dels Regals, obre divendres 20 de 16:00 a 21:00 i dissabte 21 i diumenge 22 de 10:30 a 21:00.

Quan podem accedir nosaltres per a muntar?

Per DFactory, la Fàbrica dels Regals, el divendres 20 de desembre de 11:00 a 16:00. .

Podem accedir fins a la porta del recinte per a muntar l’espai?

Hem detallat aspectes relacionats amb direccions, portes d’accés al recinte i d’altres elements relacionats aquí.

Activitas i oci

Hi ha música d’ambient al recinte?

Hi ha equip d’audio assignat tant a la sala interior com al pati, pel que hi ha fil musical durant tota la durada del mercat. A més a més, el Pati sol ser el lloc d’actuació de diversos concerts.

Hi ha activitats per a nens petits?

Durant DFactory, la Fàbrica dels Regals, es duen a terme activitats per a tots els públics: concerts, ballades, teatre i workshops creatius a la sala 0, l’espai destinat als tallers. Durant el Petit DFactory tot el recinte es converteix en un gran pati de jocs pels més petits.

Les activitats són gratuïtes?

Els concerts, ballades i d’altres activitats són gratuites. Els tallers, no obstant, tenen un cost en concepte de material utilizat, que sol ser molt baix.

Altres detalls

Hi ha emprovadors, al recinte?

Si, tant a la zona exterior com a la interior. No obstant, recomanem que els articles de moda agafin espais interiors.

Hi ha wifi per als TPV’s?

Dents de Serra, la sala on es desenvolupa el mercat, disposa de wifi. No obstant aquesta no garanteix la potència necessària per a tots els TPV’s. Recomanem utilitzar TPV’s amb targeta sim o d’altres sistemes, com per exemple Zapier.

Hi ha vigilància nocturna? Puc deixar els meus objectes allà?

Si, hi ha vigilancia privada cada nit. Podeu deixar, per tant, els vostres objectes allà. No obstant recomanem sempre tapar tots els materials en el moment de marxar, ja que es poden produir 5 minuts amb espais desatesos i gent recollint a la vegada.

Es paga entrada per accedir al recinte?

No, l’entrada a DFactory, la Fàbrica dels Regals, i al Petit DFactory és sempre gratuita.

S’emboliquen regals?

L’Organització us proporcionarà paper serigrafiat amb el logo de l’esdeveniment per a que vosaltres mateixos pogueu embolicar els regals. S’habilitarà també un petit espai per a que els mateixos clients puguin embolicar-se ells mateixos els regals.

Com funciona, l’assignació d’espais?

L’organització disposarà ella mateixa l’assignació dels espais responent a diversos criteris: la roba agrupada a la part final, a prop dels emprovadors, o evitant situar propostes similars molt properes, per exemple.

Scroll to Top
Obrir xat
1
Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.